Home » Finance » Binance » Binance Learn & Trade Biswap Quiz Answers

Binance Learn & Trade Biswap Quiz Answers

As of 2022/04/01, Binance introduced the “Learn & Trade Biswap (BSW)” promotion.

The activity has 4 promotions—A, B, and C.

For promotion A, you need to have a net deposit of a minimum of 500 BSW or trade at least 700 BSW.

You also need to finish reading the BSW introduction article and take the Binance Biswap quiz to share a prize pool of $75,000 in BSW token vouchers.

The rewards will be distributed based on the total number of correct answers.

For promotion B, you need to trade at least 300 BSW, share the promotional poster, and submit the screenshot.

By doing this, $15,000 BSW token vouchers will be equally split.

For promotion C, you need to trade at least 3,000 BSW to enter it.

50 winners will be selected to win $200 in BSW token vouchers.

Here are the Binance Learn & Trade Biswap quiz answers:

  1. What is the trade fee on Biswap?
  2. What is the percentage of fee return you can expect on Biswap?
  3. What is the max supply of BSW?
  4. What is the current BSW emission rate per block?
  5. What is the maximum swap referral reward on Biswap?
  6. Which NFTs can be staked in Biswap NFT staking pool?
  7. Which tokens are distributed in the NFT staking pool on Biswap?
  8. What is the trade fee on Biswap NFT Marketplace?
  9. How is the trade fee on Biswap NFT Marketplace distributed?
  10. Who was Biswap audited by? 

1. What is the trade fee on Biswap?

Choices:

  • A. 0.15%
  • B. 0.1%
  • C. 0.2%
  • D. 0.25%

Answer:

B. 0.1%

2. What is the percentage of fee return you can expect on Biswap?

Choices:

  • A. Up to 80%
  • B. Up to 50%
  • C. Up to 90%
  • D. Up to 100%

Answer:

C. Up to 90%

3. What is the max supply of BSW?

Choices:

  • A. 700 million
  • B. 1 billion
  • C. 800 million
  • D. Unlimited supply

Answer:

A. 700 million

4. What is the current BSW emission rate per block?

Choices:

  • A. 20 BSW
  • B. 30 BSW
  • C. 28 BSW
  • D. 26 BSW

Answer:

A. 20 BSW

5. What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Choices:

  • A. 10%
  • B. 15%
  • C. 20%
  • D. 25%

Answer:

C. 20%

6. Which NFTs can be staked in Biswap NFT staking pool?

Choices:

  • A. Robbies NFTs
  • B. Any NFT
  • C. Squid NFT World NFTs
  • D. Binance specific NFTs

Answer:

A. Robbies NFTs

7. Which tokens are distributed in the NFT staking pool on Biswap?

Choices:

  • A. BSW, WBNB, USDT & BFG
  • B. BSW & WBNB
  • C. BSW & USDT
  • D. BSW, WBNB, USDT

Answer:

A. BSW, WBNB, USDT & BFG

8. What is the trade fee on Biswap NFT Marketplace?

Choices:

  • A. 0.1%
  • B. 1%
  • C. 0.5%
  • D. 2%

Answer:

B. 1%

9. How is the trade fee on Biswap NFT Marketplace distributed?

Choices:

  • A. Distributed equally between buyers and sellers in the form Robi boosts
  • B. Distributed equally between buyers and sellers in the form of BSW
  • C. 100% goes to seller in the form BSW
  • D. 100% goes to buyer in the form BSW

Answer:

A. Distributed equally between buyers and sellers in the form Robi boosts

10. Who was Biswap audited by? 

Choices:

  • A. Certik
  • B. Peckshield
  • C. SlowMist
  • D. Fairyproof

Answer:

A. Certik

Further reading

Best Binance Referral ID Code in 2021

Binance Margin Quiz Answers

Binance Leverage Token Quiz Answers

Tags

About the author

Lim How Wei

Lim How Wei is the founder of followchain.org, with 8+ years of experience in Social Media Marketing and 4+ years of experience as an active investor in stocks and cryptocurrencies. He has researched, tested, and written hundreds of articles ranging from social media platforms to messaging apps.

Lim has been quoted and referenced by major publications and media companies like WikiHow, Fast Company, HuffPost, Vice, New York Post, The Conversation, and many others. One of his articles about the gig economy was quoted by Joe Rogan who hosts The Joe Rogan Experience (arguably the most popular podcast in the world), in the This Past Weekend podcast by Theo Von.

In his free time, Lim plays multiple games like Tower of Fantasy, League of Legends, Counter-Strike, Hearthstone, RuneScape, and many others. He creates guides, walkthroughs, solutions, and more on games that he plays to help other players with their progression.