Home » Messaging » Discord » How to Get All Discord Party Mode Achievements

How to Get All Discord Party Mode Achievements

Discord Party Mode was gradually rolled out to users on May 13, 2021.

The feature will be available from May 13 to May 16.

Discord released Party mode to celebrate turning 7 years old.

 To celebrate this momentous occasion, Discord wants you to put on your party hat and enable Party Mode! 

In this guide, you’ll learn how to get all Discord Party Mode achievements.

1. Is this thing on?

Is this thing on?

Solution: Enable party mode (Open the desktop version of Discord > User Settings > Party Mode > Enable Party Mode).

2. Is it me you’re looking for?

Solution: Mention someone (e.g. @top.gg).

3. Prepare for trouble

Prepare for trouble Discord

Solution: Send 2 messages in a row.

4. Stuck in character creation

Stuck in character creation Discord

Solution: Increase the quantity of confetti (User Settings > Party Mode > Quantity > Increase).

5. The IT solution

Solution: Disable Party Mode. (User Settings > Party Mode > Disable Party Mode.

6. *Discord notification sound*

*Discord notification sound*

Solution: Mention yourself (e.g. @yourself hi).

7. And Make It Double

Solution: Send 4 messages in a row.

8. More!!

More!! Discord

Solution: Increase shake intensity to the maximum.

9. A Puebla party

Solution: Send 5 messages in a row.

10. Happy Birthday!!

Solution: Send 7 messages in a row.

11. Will you still need me?

Will you still need me? Discord

Solution: Press and hold any key until you reach a score of 64 and send the message.

12. Two birds, one stone

Two birds, one stone Discord

Solution: Press and hold any key until you reach a score of 430 and send the message.

13. Klondike’s cell

Klondike's cell

Solution: Press and hold any key until you reach a score of 555 and send the message.

14. Gonna be the very best

Gonna be the very best Discord

Solution: Press and hold any key until you reach a score of 898 and send the message.

15. Travel through time

Travel through time Discord

Solution: Press and hold any key until you reach a score of 88 and send the message.

16. 80’s pop

Discord 80's pop

Solution: Press and hold any key until you reach a score of 99 and send the message.

17. Be elite

Be elite Discord

Solution:

  1. Send 7 messages in a row to get combo x7.
  2. While typing 7th message, press and hold any key until you reach a score of 191.
  3. Send the message to get a total score of 1337.

18. A Slide Puzzle

A Slide Puzzle Discord

Solution:

  1. Send 4 messages in a row to get combo x4.
  2. While typing 4th message, press and hold any key until you reach a score of 512.
  3. Send the message to get a total score of 2048.

19. Click for your free prize!

Click for your free prize! Discord

Solution: Click on “Text & Images” and click on “Party Mode” back and forth for 100 times.

20. Animation fan

Animation fan Discord

Solution: Press and hold any key until you reach a score of 113 and send the message.

Further reading

150 Good, Cool, and Aesthetic Discord Server Names

How to Access Age-Restricted Servers on Discord

The 20 Biggest Discord Servers

Tags

About the author

Lim How Wei

Lim How Wei is the founder of followchain.org, with 8+ years of experience in Social Media Marketing and 4+ years of experience as an active investor in stocks and cryptocurrencies. He has researched, tested, and written hundreds of articles ranging from social media platforms to messaging apps.

Lim has been quoted and referenced by major publications and media companies like WikiHow, Fast Company, HuffPost, Vice, New York Post, The Conversation, and many others. One of his articles about the gig economy was quoted by Joe Rogan who hosts The Joe Rogan Experience (arguably the most popular podcast in the world), in the This Past Weekend podcast by Theo Von.

In his free time, Lim plays multiple games like Tower of Fantasy, League of Legends, Counter-Strike, Hearthstone, RuneScape, and many others. He creates guides, walkthroughs, solutions, and more on games that he plays to help other players with their progression.